Industri

BABAGAN AWAKE DHEWE

Terobosan

  • bab 4 anyar
  • 4 warta
  • CME1

Apa sing ditindakake 4New?

Konsep Anyar, Teknologi Anyar, Proses Anyar, Produk Anyar.
● Filtrasi sing apik.
● Precise Controlled Suhu.
● Koleksi Oil-Mist
● Swarf Penanganan.
● Coolant Purifying.
● Filter Media.
4Solusi Paket Kustomisasi Anyar Nyukupi Kebutuhan Pelanggan kanthi Sampurna.

  • -
    Didegaké ing taun 1990
  • -+
    33 taun pengalaman
  • -+
    Luwih saka 30 Produk
  • -
    Ruang Pabrik 6000㎡

MITRA KITA

produk

Inovasi

  • Filter Sabuk Kompak Seri LGB Anyar

    Filter Sabuk Kompak Seri LGB Anyar

    Aplikasi Filter kompak 4New yaiku saringan sabuk sing digunakake kanggo ngresiki pelumas pendinginan sajrone proses mesin Digunakake minangka piranti reresik independen utawa ing kombinasi karo conveyor chip (kayata ing pusat mesin) Lokal (ditrapake kanggo siji alat mesin) utawa panggunaan terpusat. (ditrapake kanggo macem-macem alat mesin) Properti Desain sing kompak Regane apik kanggo dhuwit Tekanan hidrostatik sing luwih dhuwur dibandhingake karo saringan sabuk gravitasi Blades lan scraper Sapuan Bisa ditrapake kanggo ...

  • 4New LM Series Magnetic Separator

    4New LM Series Magnetic Separator

    Pemisah magnetik jinis rol Pemisah magnetik jinis gulung pers utamane dumadi saka tank, roller magnet sing kuwat, roller karet, motor peredam, scraper stainless steel lan bagean transmisi.Cairan nglereni reged mili menyang separator Magnetik.Liwat adsorption saka drum Magnetik kuat ing separator, paling saka Magnetik konduktif filings wesi, impurities, nyandhang lebu, etc ing adi reged kapisah lan tightly adsorbed ing lumahing Magne ...

  • Filter Sabuk Vakum Seri LV Anyar

    Filter Sabuk Vakum Seri LV Anyar

    Kaluwihan Product ● Terus nyuplai cairan menyang alat mesin tanpa diselani dening backwashing.● 20 ~ 30μm efek nyaring.● Kertas panyaring sing beda bisa dipilih kanggo ngatasi macem-macem kahanan kerja.● Struktur sing kuat lan dipercaya lan operasi kanthi otomatis.● Biaya instalasi lan pangopènan sing murah.● Piranti reeling bisa mbusak turahan Filter lan ngumpulake kertas Filter.● Dibandhingake karo filtrasi gravitasi, filtrasi tekanan negatif vakum nganggo kurang fil ...

  • 4Sistem Filtrasi Precoating Seri LC Anyar

    4Sistem Filtrasi Precoating Seri LC Anyar

    Parameter Teknis Utama Model peralatan LC150 ~ LC4000 Formulir penyaringan Penyaringan pre-coating presisi dhuwur, pemisahan pra-magnetik opsional Alat mesin sing ditrapake Mesin gerindaLathe Mesin Ngasah Mesin Finishing Mesin nggiling lan polishing Meja tes transmisi Cairan sing ditrapake Minyak nggiling, emulsi Mode pelepasan Slag Tekanan udara dewatering saka lebu. , isi Cairan ≤ 9% Akurasi nyaring 5μm.Elemen filter sekunder 1μm opsional Aliran saringan 150 ~ 4000l...

  • 4Saringan Sabuk Gravitasi Seri LG anyar

    4Saringan Sabuk Gravitasi Seri LG anyar

    Katrangan Filter sabuk gravitasi umume ditrapake kanggo filtrasi cairan pemotong utawa mecah cairan ing ngisor 300L / min.LM seri Magnetik misahake bisa ditambahake kanggo wis misahake, tas Filter bisa ditambahake kanggo secondary filtrasi nggoleki, lan cooling piranti kontrol suhu bisa ditambahake kanggo sabenere ngontrol suhu mecah adi kanggo nyedhiyani adi mecah resik karo suhu luwes.Kapadhetan kertas panyaring umume 50 ~ 70 meter persegi bobot gram, lan filtrasi ...

  • Filter Centrifugal Seri LE anyar

    Filter Centrifugal Seri LE anyar

    Pambuka Aplikasi ● Filter centrifugal seri LE dikembangake lan diprodhuksi nduweni akurasi nyaring nganti 1um.Iku utamané cocok kanggo filtrasi finest lan cleanest lan kontrol suhu saka mecah adi, emulsion, elektrolit, solusi sintetik, banyu proses lan cairan liyane.● LE seri centrifugal Filter njogo adi Processing digunakake optimal, supaya minangka kanggo ndawakake urip layanan saka adi, nambah kualitas lumahing workpiece utawa produk mbalek, a ...

  • 4Sistem Filtrasi Rotary Seri LR Anyar

    4Sistem Filtrasi Rotary Seri LR Anyar

    Kaluwihan Product ● Low meksa flushing (100 μm) Lan dhuwur meksa cooling (20 μm) Loro efek nyaring.● Mode filtrasi layar stainless steel saka drum Rotary ora nggunakake consumables, kang nemen nyuda biaya operasi.● Drum rotary kanthi desain modular dumadi saka siji utawa luwih unit independen, sing bisa nyukupi kabutuhan aliran super gedhe.Mung siji pesawat saka sistem dibutuhake, lan manggoni kurang tanah saka Filter sabuk vakum.● Filter sing dirancang khusus ...

  • Filter Minyak Vakum Seri RO Anyar

    Filter Minyak Vakum Seri RO Anyar

    Pambuka Aplikasi 1.1.4New wis luwih saka 30 taun pengalaman industri, lan R&D lan manufaktur saka RO seri vakum Filter lenga utamané ditrapake kanggo Ultra-apik dimurnèkaké lenga lubricating, lenga hydraulic, lenga pump vakum, lenga kompresor online, lenga industri mesin, kulkasan. lenga, lenga ekstrusi, lenga gear lan produk lenga liyane ing petroleum, kimia, pertambangan, metalurgi, tenaga, transportasi, manufaktur mesin, sepur lan industri liyane 1.2.seri RO...

  • 4New AFE Series Industrial Elektrostatik Oil Mist Collector

    4New AFE Series Industri Minyak Elektrostatik Mi...

  • 4New AFE Series Elektrostatik Oil Mist Collector

    4New AFE Series Elektrostatik Oil Mist Collector

    AFE Series Electrostatic Oil Mist Collector Cocog kanggo koleksi kabut minyak lan pemurnian macem-macem alat mesin.Produk kasebut nduweni volume cilik, volume udara gedhe, lan efisiensi pemurnian sing dhuwur;Kurang gangguan, umur konsumsi sing dawa, lan biaya panggantos sing murah.Efisiensi pemurnian tekan luwih saka 99%.Iki minangka alat sing efektif kanggo sampeyan ngirit energi, nyuda emisi, nambah lingkungan bengkel, lan daur ulang sumber daya.Keuntungan Produk Sistem Pemurnian Efek awal...

  • 4Anyar AS Series Smoke Mesin Purifier

    4Anyar AS Series Smoke Mesin Purifier

    Aplikasi Kumelun, bledug, mambu, lan keracunan sing diasilake ing acara pangolahan kayata menehi tandha laser, ukiran laser, nglereni laser, kaendahan laser, terapi moksibusi, panyaring solder lan timah lan ngresiki gas sing mbebayani.Katrangan Kinerja Struktur pigura logam awak awet lan terintegrasi, kanthi tampilan sing apik lan nutupi area tanah Instalasi cilik sing prasaja lan trep, sing cocog kanggo kebersihan ruang kerja.Fitur Produk ● Ce...

  • 4New AF Series Mechanical Oil Mist Collector

    4New AF Series Mechanical Oil Mist Collector

    Fitur • High quality: kurang gangguan, geter free, kualitas dhuwur alloy phosphating lan Nyegah teyeng, lumahing ngecor semprotan, DuPont Teflon perawatan saluran udara.• Instalasi prasaja: Jinis vertikal, horisontal, lan kuwalik bisa langsung diinstal ing alat mesin lan krenjang, nggawe perakitan lan disassembly trep.• Safety digunakake: Circuit breaker proteksi, ora sparks, ora dhuwur-voltase beboyo, lan komponen ngrugekke.• Pangopènan sing trep: Layar panyaring gampang diganti...

  • 4New AF Series Elektrostatik Oil Mist Collector

    4New AF Series Elektrostatik Oil Mist Collector

    Fitur • Tingkat pemurnian sing dhuwur, kanthi efek ngrusak zat lan bau sing mbebayani;• Siklus purifikasi sing dawa, ora ana reresik sajrone telung sasi, lan ora ana polusi sekunder;• Kasedhiya ing rong werna, abu-abu lan putih, kanthi werna sing bisa disesuaikan, lan volume udara sing bisa dipilih;• Ora ana bahan konsumsi;• Penampilan ayu, hemat energi lan konsumsi sing kurang, resistensi angin cilik, lan swara sing kurang;• Kakehan sumber daya voltase dhuwur, overvoltage, proteksi sirkuit mbukak, piranti pemurnian lan moto ...

  • 4New AF Series Oil-Mist Collector

    4New AF Series Oil-Mist Collector

    Kaluwihan Product ● Self cleaning unsur Filter, pangopènan free operasi kanggo luwih saka setahun.● Piranti pra separation mechanical awet ora bakal mblokir, lan bisa menehi hasil karo bledug, Kripik, kertas lan prakara manca liyane ing kedhul lenga.● Penggemar frekuensi variabel diselehake konco unsur Filter lan makaryakke ekonomi miturut owah-owahan dikarepake tanpa pangopènan.● Emisi njero ruangan utawa ruangan opsional: Elemen filter kelas 3 memenuhi standar emisi ruangan (...

  • 4Mesin Briket Seri DB Anyar

    4Mesin Briket Seri DB Anyar

    Keuntungan saka nggunakake mesin briquetting ● Nggawe sumber revenue anyar kanthi ngedol blok batubara menyang foundries utawa pasar pemanasan omah kanthi rega sing luwih dhuwur (pelanggan kita bisa nampa rega sing cedhak karo stabil) ● Ngirit dhuwit kanthi daur ulang lan nggunakake maneh kethokan logam, nglereni cairan, nggiling lenga utawa lotion ● Ora perlu mbayar biaya panyimpenan, pembuangan, lan TPA ● Biaya tenaga kerja sing akeh banget ● Nggunakake proses nol bahaya utawa aditif adesif ● Dadi perusahaan sing luwih ramah lingkungan lan nyuda i...

  • 4New DV Series Industrial Vacuum Cleaner

    4New DV Series Industrial Vacuum Cleaner

    Konsep Desain DV seri industri vakum luwih resik, dirancang kanggo èfèktif mbusak rereged lan ampas, kayata ampas lan lenga ngambang sak mesin saka nggunakake normal coolant, saka cairan proses kanggo nambah produktivitas lan nambah kahanan kerja sakabèhé.Pembersih vakum seri DV minangka solusi inovatif sing nyuda frekuensi owah-owahan cairan, ndawakake umur alat pemotong lan nambah kualitas produk sing wis rampung.Aplikasi Produk Kanthi indu...

  • 4Mesin Briket Seri DB Anyar

    4Mesin Briket Seri DB Anyar

    Description Mesin briquetting bisa extrude Kripik aluminium, Kripik baja, Kripik wesi matak lan Kripik tembaga menyang roti lan pamblokiran kanggo bali menyang pawon, kang bisa nyuda mundhut kobong, ngirit energi lan ngurangi karbon.Iku cocok kanggo pabrik profil alloy aluminium, tetanduran casting baja, tetanduran casting aluminium, tetanduran casting tembaga lan tetanduran mesin.Peralatan iki bisa langsung kadhemen pencet bubuk bubuk wesi, Kripik baja, Kripik tembaga, Kripik aluminium, wesi karang, wesi utawa ...

  • 4New DV Series Industrial Vacuum Cleaner & Coolant Cleaner

    4New DV Series Industrial Vacuum Cleaner &...

    Kaluwihan Product ● Udan lan garing, iku ora mung bisa ngresiki slag ing tank, nanging uga nyedhot lebu garing kasebar.● Struktur kompak, kurang pendhudhukan tanah lan gerakan trep.● Operasi prasaja, kacepetan nyedhot cepet, ora perlu kanggo mungkasi mesin.● Mung udara sing dikompres dibutuhake, ora ana bahan sing bisa digunakake, lan biaya operasi saya suda.● Urip layanan saka adi Processing nemen lengkap, area lantai wis suda, efficiency gawe tingkat tambah, lan mai ...

  • 4New PD Series Chip Penanganan Pump Lifting

    4New PD Series Chip Penanganan Pump Lifting

    Deskripsi Pompa seri PD produk paten Shanghai 4New, kanthi kinerja biaya dhuwur, kapasitas beban dhuwur, linuwih lan daya tahan dhuwur, wis dadi pengganti sing apik kanggo pompa angkat chip sing diimpor.● The chip nangani pump ngangkat, uga dikenal minangka pump coolant reged lan pump bali, bisa nransfer campuran Kripik lan cooling lubricant saka alat mesin kanggo Filter.Iku bagean indispensable saka Processing logam.Kondisi kerja lift penanganan chip...

  • 4Stasiun Pump Pump Bertekanan Seri PS Anyar

    4Stasiun Pump Pump Bertekanan Seri PS Anyar

    4New Pressurized Liquid Return Station ● Stasiun pump bali kasusun saka conthong ngisor tank bali, pump nglereni, ngukur tingkat Cairan lan kothak kontrol listrik.● Macem-macem jinis lan wangun saka conthong ngisor tank bali bisa digunakake kanggo macem-macem mesin pribadi.Struktur ngisor kerucut sing dirancang khusus ndadekake kabeh chip dipompa tanpa akumulasi lan pangopènan.● Siji utawa loro pompa nglereni bisa diinstal ing kothak, kang bisa dicocogake kanggo merek impor kayata EVA, Brinkmann ...

  • 4New OW Series Oil-Banyu Separator

    4New OW Series Oil-Banyu Separator

    Katrangan Cara mbusak campuran sludge sing kandel lan kenthel, sing ditutupi ing cairan pemotong, minangka masalah sing angel ing industri.Nalika penghapus lenga tradisional ora duwe daya, kenapa sistem pemisahan minyak OW sing dipatenake Shanghai 4New bisa terus-terusan?● Sajrone Processing logam, utamané Processing saka wesi matak lan alloy aluminium, lenga lubricating saka alat mesin lan Kripik nggoleki Processing workpiece dicampur karo adi nglereni, lan th ...

  • 4Kertas Media Filter Seri FMD Anyar

    4Kertas Media Filter Seri FMD Anyar

    Katrangan Kekuwatan tarik teles kertas saring penting banget.Ing negara kerja, kudu duwe kekuatan sing cukup kanggo narik bobot dhewe, bobot kue panyaring sing nutupi permukaan lan gaya gesekan karo rantai.Nalika milih kertas panyaring, akurasi panyaring sing dibutuhake, jinis peralatan nyaring spesifik, suhu coolant, pH, lsp.Kertas panyaring kudu terus-terusan ing arah dawa nganti pungkasan tanpa antarmuka, yen ora gampang ...

  • 4Panel Seri FMO Anyar lan Filter Udara Lipit

    4Panel Seri FMO Anyar lan Filter Udara Lipit

    Advantage Low resistance.Aliran gedhe.Panjang umur.Struktur Produk 1. Bingkai: bingkai aluminium, bingkai galvanis, bingkai baja tahan karat, ketebalan disesuaikan miturut syarat pelanggan.2. Bahan Filter: serat kaca ultra-apik utawa kertas panyaring serat sintetis.Ukuran tampilan: Panel lan saringan udara pleated bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan.Parameter Kinerja 1. Efisiensi: Bisa disesuaikan 2. Suhu operasi maksimal: <800 ℃ 3. Tekanan pungkasan sing disaranake ...

  • 4Tas Filter Cairan Seri FMB Anyar

    4Tas Filter Cairan Seri FMB Anyar

    Katrangan Membran ditutupi bledug tas Filter Cairan dumadi saka polytetrafluoroethylene microporous membran lan macem-macem bahan dhasar (PPS, serat kaca, P84, aramid) karo teknologi komposit khusus.Tujuane kanggo mbentuk filtrasi lumahing, supaya mung gas liwat materi Filter, ninggalake bledug sing ana ing gas ing lumahing materi Filter.Panliten kasebut nuduhake yen amarga film lan bledug ing permukaan bahan panyaring disimpen ing ...

  • 4New Precoat Filter Sintered keropos Metal Tube

    4New Precoat Filter Sintered keropos Metal Tube

    Kaluwihan Product • Longkangan saka tabung layar punika V-shaped, kang bisa èfèktif nyegat impurities.Nduwe struktur padhet, kekuatan dhuwur, lan ora gampang diblokir lan diresiki.• Model sarana nduweni kaluwihan saka tingkat bukaan dhuwur, area nyaring gedhe lan kacepetan nyaring cepet, biaya lengkap kurang.• Resistance tekanan dhuwur, tahan suhu dhuwur, biaya murah lan umur layanan sing dawa.• Ing diameteripun njaba cilik saka precoat Filter sintered tabung logam keropos bisa tekan 19mm, lan larg ...

  • Filter Sabuk Vakum kanggo Ekspor Line Produksi Mesin Mobil menyang Uzbekistan
  • Sistem Filtrasi Precoating Tengah Minyak Grinding Gear Diekspor menyang Korea
  • Sistem Filtrasi Terpusat Precoating Minyak Esensial Ultra kanggo Pabrik Bearing Diekspor menyang India

Layanan

  • Layanan
  • Layanan
  • Layanan1
  • Layanan2
  • Layanan3

Layanan apa sing diwenehake 4New?

● Pertandhingan sing bener + nyuda konsumsi.
● Precision filtrasi + kontrol suhu.
● Perawatan terpusat saka coolant lan slag + transportasi efisien.
● Kontrol kanthi otomatis + operasi lan pangopènan remot.
● Perencanaan anyar sing disesuaikan + renovasi lawas.
● Slag briquette + Recovery lenga.
● Pemurnian lan regenerasi emulsi.
● Koleksi bledug kabut lenga.
● Discharge demulsification Cairan Limbah.

PAWARTA

Service First

  • 4Filte Centrifugal Seri LE Anyar

    Aplikasi Filter Sentrifugal Kaca Industri ing Industri Manufaktur Kaca

    Sektor industri asring mbutuhake sistem filtrasi canggih kanggo njamin efisiensi lan kualitas proses manufaktur.Salah sawijining komponen utama yaiku filter sentrifugal kaca gaya sentrifugal otomatis industri.Teknologi inovatif iki muter v ...

  • 4Saringan Sabuk Gravitasi Seri LG anyar

    Apa Filter Sabuk Gravitasi?

    Filter sabuk gravitasi minangka jinis sistem filtrasi industri sing digunakake kanggo misahake barang padhet saka cairan.Nalika cairan mili liwat medium nyaring, padhet dicopot banjur dibuwang menyang wadhah njaba ing kahanan sing garing.A bunder ...