Industritë

PËR NE

Përparim

 • rreth 4 te reja
 • 4 lajme
 • CME1

Çfarë bën 4New?

Koncept i ri, teknologji e re, proces i ri, produkt i ri.
● Filtrim i imët.
● Temperatura e kontrolluar e saktë.
● Koleksioni Oil-Mist
● Trajtimi i xhuxhit.
● Pastrimi i ftohësit.
● Filtro media.
4 Zgjidhja e re e paketave të personalizuara Plotëson në mënyrë të përsosur nevojat e klientit.

 • -
  E themeluar në vitin 1990
 • -+
  33 vjet eksperience
 • -+
  Më shumë se 30 produkte
 • -
  Hapësira e fabrikës 6000㎡

PARTNERET TONA

produkteve

Inovacioni

 • 4 Filtri i rripit kompakt të serisë së re LGB

  4 Filtri i rripit kompakt të serisë së re LGB

  Zbatimi Filtri kompakt 4New është një filtër rripi që përdoret për pastrimin e lubrifikantëve ftohës gjatë procesit të përpunimit. Përdoret si një pajisje e pavarur pastrimi ose në kombinim me një transportues çipi (si p.sh. në një qendër përpunimi) Lokal (i zbatueshëm për një mjet makinerie) ose përdorim i centralizuar (e aplikueshme për veglat e shumta makinerike) Veçoritë Dizajn kompakt Vlera e mirë për paratë Presion më i lartë hidrostatik në krahasim me filtrin e rripit të gravitetit Tehet dhe kruese fshirëse I zbatueshëm gjerësisht për ...

 • Ndarës magnetik i serisë së re LM 4

  Ndarës magnetik i serisë së re LM 4

  Ndarës magnetik i tipit rul Ndarësi magnetik i tipit rrotullues përbëhet kryesisht nga një rezervuar, një rul magnetik i fortë, një rul gome, një motor reduktues, një kruese çeliku inox dhe pjesë të transmisionit.Lëngu i ndotur prerës derdhet në ndarësin magnetik.Nëpërmjet adsorbimit të kazanit të fuqishëm magnetik në ndarës, shumica e tallash hekuri përçues magnetik, papastërtitë, mbeturinat e konsumit, etj. në lëngun e ndotur ndahen dhe absorbohen fort në sipërfaqen e magne...

 • 4 Filtri i rripit vakum të serisë së re LV

  4 Filtri i rripit vakum të serisë së re LV

  Përparësitë e produktit ● Furnizoni vazhdimisht lëng në veglën e makinës pa u ndërprerë nga larja e pasme.● Efekt filtrimi 20~30μm.● Mund të zgjidhen letra të ndryshme filtri për të përballuar kushte të ndryshme pune.● Strukturë e fortë dhe e besueshme dhe funksionim plotësisht automatik.● Kostot e ulëta të instalimit dhe mirëmbajtjes.● Pajisja rrotulluese mund të heqë mbetjet e filtrit dhe të mbledhë letrën e filtrit.● Krahasuar me filtrimin e gravitetit, filtrimi me presion negativ në vakum konsumon më pak filt...

 • Sistemi i filtrimit të paravendosjes së serisë së re LC

  Sistemi i filtrimit të paravendosjes së serisë së re LC

  Parametrat kryesorë teknikë Modeli i pajisjes LC150 ~ LC4000 Forma filtrimi Precizion i lartë i filtrimit paraprak, ndarja paraprake magnetike opsionale Makinë bluarëse e aplikueshme për vegla makine Lathe Makinë honing Makinë përfunduese Makinë bluarëse dhe lustruese Paneli i provës së transmisionit Lëngu i aplikueshëm Vaj bluarjeje, emulsioni Lëngu i aplikueshëm Vaj bluarje, emulsioni Modaliteti i shkarkimit të shkarkimit nga presioni i ajrit , përmbajtja e lëngshme ≤ 9% Saktësia e filtrimit 5μm.Elementi i filtrit dytësor opsional 1μm Rrjedha e filtrit 150 ~ 4000l...

 • 4 Filtri i ri i rripit të gravitetit të serisë LG

  4 Filtri i ri i rripit të gravitetit të serisë LG

  Përshkrimi Filtri i rripit të gravitetit është përgjithësisht i zbatueshëm për filtrimin e lëngut prerës ose lëngut bluarëse nën 300L/min.Ndarja magnetike e serisë LM mund të shtohet për para-ndarje, filtri i qeseve mund të shtohet për filtrim dytësor të imët dhe pajisja e kontrollit të temperaturës së ftohjes mund të shtohet për të kontrolluar saktësisht temperaturën e lëngut bluarje për të siguruar lëng bluarjeje të pastër me temperaturë të rregullueshme.Dendësia e letrës së filtrit është përgjithësisht 50-70 metra katrorë peshë gram, dhe filtri...

 • Filtri centrifugal i serisë 4 të re LE

  Filtri centrifugal i serisë 4 të re LE

  Aplikimi Hyrje ● Filtri centrifugal i serisë LE i zhvilluar dhe prodhuar ka një saktësi filtrimi deri në 1um.Është veçanërisht i përshtatshëm për filtrimin më të mirë dhe më të pastër dhe kontrollin e temperaturës së lëngut bluar, emulsionit, elektrolitit, solucionit sintetik, ujit të përpunuar dhe lëngjeve të tjera.● Filtri centrifugal i serisë LE ruan në mënyrë optimale lëngun përpunues të përdorur, në mënyrë që të zgjasë jetën e shërbimit të lëngut, të përmirësojë cilësinë e sipërfaqes së pjesës së punës ose produktit të mbështjellë, një...

 • 4 Sistemi i ri i filtrimit rrotullues i serisë LR

  4 Sistemi i ri i filtrimit rrotullues i serisë LR

  Përparësitë e produktit ● Shpëlarje me presion të ulët (100 μm) dhe ftohje me presion të lartë (20 μm) Dy efekte filtrimi.● Modaliteti i filtrimit të ekranit prej çeliku të pandryshkshëm i kazanit rrotullues nuk përdor materiale harxhuese, gjë që redukton shumë koston e funksionimit.● Tamburi rrotullues me dizajn modular është i përbërë nga një ose më shumë njësi të pavarura, të cilat mund të plotësojnë kërkesën e prurjes super të madhe.Kërkohet vetëm një grup i sistemit dhe zë më pak tokë se filtri i rripit të vakumit.● Filtri i projektuar posaçërisht sc...

 • Filtër vaji vakum të serisë 4 të re RO

  Filtër vaji vakum të serisë 4 të re RO

  Prezantimi i aplikacionit 1.1.4New ka më shumë se 30 vjet përvojë në industri, dhe kërkimi dhe zhvillimi i tij dhe prodhimi i filtrit të vajit vakum të serisë RO është i zbatueshëm kryesisht për pastrimin jashtëzakonisht të imët të vajit lubrifikues, vajit hidraulik, vajit të pompës vakum, vajit të kompresorit të ajrit, vajit të industrisë së makinerive, ftohjes. nafta, vaji i nxjerrjes, vaji i marsheve dhe produktet e tjera të naftës në naftë, kimike, miniera, metalurgji, energji elektrike, transport, prodhim makinerish, hekurudha dhe industri të tjera 1.2.Seria RO...

 • Koleksionist i mjegullës industriale elektrostatike të vajit të serisë së re AFE

  Vaj elektrostatik industrial i serisë 4 të re AFE Mi...

 • Koleksionist i mjegullës elektrostatike të vajit të serisë 4 të re AFE

  Koleksionist i mjegullës elektrostatike të vajit të serisë 4 të re AFE

  Kolektor elektrostatik i mjegullës së vajit të serisë AFE Është i përshtatshëm për mbledhjen e mjegullës së vajit dhe pastrimin e veglave të ndryshme makinerike.Produkti përmban vëllim të vogël, vëllim të madh ajri dhe efikasitet të lartë pastrimi;Zhurmë e ulët, jetë e gjatë harxhuese dhe kosto e ulët zëvendësimi.Efikasiteti i pastrimit arrin mbi 99%.Është një mjet efektiv për ju për të kursyer energji, për të reduktuar emetimet, për të përmirësuar mjedisin e punëtorisë dhe për të ricikluar burimet.Përparësitë e produktit Sistemi i pastrimit Efekti fillestar...

 • Makinë për pastrimin e tymit të serisë së re AS

  Makinë për pastrimin e tymit të serisë së re AS

  Aplikimi Tymi, pluhuri, aroma dhe toksiciteti i krijuar në raste të përpunimit të tilla si shënjimi me lazer, gdhendja me lazer, prerja me lazer, bukuria me lazer, terapia me moxibustion, saldimi dhe filtri i zhytjes së kallajit dhe pastrimi i gazrave të dëmshëm.Përshkrimi i performancës Struktura e kornizës metalike e trupit është e qëndrueshme dhe e integruar, me një pamje të bukur dhe mbulon një sipërfaqe toke. Instalimi i vogël është i thjeshtë dhe i përshtatshëm, gjë që është e favorshme për pastërtinë e hapësirës së punës.Karakteristikat e produktit ● Ce...

 • Koleksionist i mjegullës mekanike të vajit të serisë së re AF

  Koleksionist i mjegullës mekanike të vajit të serisë së re AF

  Veçoritë • Cilësi e lartë: zhurmë e ulët, pa dridhje, fosfatimi dhe parandalimi i ndryshkut nga aliazhi cilësor, formimi me spërkatje sipërfaqësore, trajtimi i kanalit të ajrit me DuPont Teflon.• Instalim i thjeshtë: Llojet vertikale, horizontale dhe të përmbysura mund të instalohen drejtpërdrejt në veglën e makinës dhe në kllapa, duke e bërë montimin dhe çmontimin të përshtatshëm.• Siguria në përdorim: mbrojtja e ndërprerësve, pa shkëndija, pa rreziqe të tensionit të lartë dhe komponentë të cenueshëm.• Mirëmbajtje e përshtatshme: Ekrani i filtrit është i lehtë për t'u zëvendësuar...

 • Koleksionist i mjegullës elektrostatike të vajit të serisë së re AF

  Koleksionist i mjegullës elektrostatike të vajit të serisë së re AF

  Veçoritë • Shkalla e lartë e pastrimit, me efekt degradues të substancave dhe aromave të dëmshme;• Cikli i gjatë pastrimi, pa pastrim brenda tre muajve dhe pa ndotje dytësore;• E disponueshme në dy ngjyra, gri dhe të bardhë, me ngjyra të personalizueshme dhe vëllim të ajrit të përzgjedhur;• Nuk ka lëndë harxhuese;• Pamje e bukur, kursim i energjisë dhe konsum i ulët, rezistencë e vogël ndaj erës dhe zhurmë e ulët;• Mbingarkesa e furnizimit me energji të tensionit të lartë, mbitensioni, mbrojtja e qarkut të hapur, pajisja e pastrimit dhe motori...

 • 4 Koleksionist i ri vaji-mjegull i serisë AF

  4 Koleksionist i ri vaji-mjegull i serisë AF

  Avantazhet e produktit ● Elementi i filtrit vetë-pastrues, funksionim pa mirëmbajtje për më shumë se një vit.● Pajisja e qëndrueshme mekanike para-ndarëse nuk do të bllokojë dhe mund të përballet me pluhurin, patate të skuqura, letrën dhe lëndë të tjera të huaja në mjegullën e vajit.● Ventilatori me frekuencë të ndryshueshme vendoset pas elementit të filtrit dhe funksionon ekonomikisht sipas ndryshimit të kërkesës pa mirëmbajtje.● Emisioni i brendshëm ose i jashtëm është opsional: Elementi i filtrit të klasës 3 plotëson standardin e emetimit të jashtëm (...

 • Makinë briketuese e serisë 4 të re DB

  Makinë briketuese e serisë 4 të re DB

  Përfitimet e përdorimit të makinës briketuese ● Krijoni burime të reja të ardhurash duke shitur blloqe qymyri në fonderitë ose tregjet e ngrohjes së shtëpive me çmime më të larta (klientët tanë mund të marrin çmime afërsisht të qëndrueshme) ● Kurseni para duke ricikluar dhe ripërdorur skrap metali, lëngje prerëse, bluarje vaji ose locion ● Nuk ka nevojë të paguani tarifat e magazinimit, asgjësimit dhe deponisë ● Kosto të mëdha të punës ● Përdorimi i proceseve me rrezik zero ose aditivë ngjitës ● Bëhuni një ndërmarrje më miqësore me mjedisin dhe reduktoni i...

 • Fshesë me korrent industrial të serisë 4 të re DV

  Fshesë me korrent industrial të serisë 4 të re DV

  Fshesë me korrent industrial të serisë Design Concept DV, e projektuar për të hequr në mënyrë efektive ndotësit dhe mbetjet, të tilla si mbetjet dhe vajin lundrues gjatë përpunimit nga përdorimi normal i ftohësit, nga lëngjet e procesit për të rritur produktivitetin dhe për të përmirësuar kushtet e përgjithshme të punës.Fshesat me korrent të serisë DV janë një zgjidhje inovative që redukton frekuencën e ndryshimeve të lëngjeve, zgjat jetën e veglave prerëse dhe përmirëson cilësinë e produkteve të gatshme.Aplikimi i produktit me seri DV indu...

 • Makinë briketuese e serisë 4 të re DB

  Makinë briketuese e serisë 4 të re DB

  Përshkrimi Makina e briketimit mund të nxjerrë patate të skuqura alumini, patate të skuqura çeliku, grimca prej gize dhe copa bakri në ëmbëlsira dhe blloqe për t'u kthyer në furrë, të cilat mund të reduktojnë humbjen e djegies, të kursejnë energji dhe të reduktojnë karbonin.Ai është i përshtatshëm për fabrikat e profilit të aliazhit të aluminit, impiantet e derdhjes së çelikut, impiantet e derdhjes së aluminit, impiantet e derdhjes së bakrit dhe impiantet e përpunimit.Kjo pajisje mund të shtypë drejtpërdrejt të ftohtë patate të skuqura prej gize pluhur, patate të skuqura çeliku, patate të skuqura bakri, alumini, hekur sfungjer, hekur ose ...

 • Fshesë me korrent industrial dhe ftohës të serisë së re 4DV

  Fshesë me korrent industrial të serisë 4 të re DV dhe...

  Përparësitë e produktit ● I lagësht dhe i thatë, ai jo vetëm që mund të pastrojë skorjen në rezervuar, por edhe të thithë mbeturinat e thata të shpërndara.● Struktura kompakte, më pak okupim i tokës dhe lëvizje e përshtatshme.● Funksionim i thjeshtë, shpejtësi e shpejtë e thithjes, nuk ka nevojë të ndaloni makinën.● Nevojitet vetëm ajri i kompresuar, nuk përdoren materiale harxhuese dhe kostoja e funksionimit zvogëlohet shumë.● Jeta e shërbimit të lëngut përpunues zgjatet shumë, sipërfaqja e dyshemesë zvogëlohet, efikasiteti i nivelimit është rritur dhe mai...

 • Pompë ngritëse për trajtimin e çipave të serisë së re PD

  Pompë ngritëse për trajtimin e çipave të serisë së re PD

  Përshkrimi Pompa e serisë PD e patentuar e produktit Shanghai 4New, me performancë me kosto të lartë, kapacitet të lartë ngarkese, besueshmëri të lartë dhe qëndrueshmëri të lartë, është bërë një zëvendësues i mirë për pompën ngritëse të importuar për trajtimin e çipave.● Pompa ngritëse për trajtimin e çipave, e njohur gjithashtu si pompë e ndotur ftohës dhe pompë kthimi, mund të transferojë përzierjen e çipave dhe lubrifikantit ftohës nga vegla e makinës në filtër.Është një pjesë e pazëvendësueshme e përpunimit të metaleve.Gjendja e punës e ashensorit për trajtimin e çipave...

 • Stacion pompimi kthimi me presion të serisë së re 4

  Stacion pompimi kthimi me presion të serisë së re 4

  4Stacioni i ri i kthimit të lëngjeve nën presion ● Stacioni i pompës së kthimit përbëhet nga një rezervuar kthimi në fund të konit, një pompë prerëse, një matës i nivelit të lëngut dhe një kuti kontrolli elektrike.● Lloje dhe forma të ndryshme të rezervuarëve të kthimit në fund të konit mund të përdoren për vegla të ndryshme makinerish.Struktura e poshtme e konit e projektuar posaçërisht i bën të gjitha çipat të pompohen pa grumbullim dhe mirëmbajtje.● Në kuti mund të instalohen një ose dy pompa prerëse, të cilat mund të përshtaten me markat e importuara si EVA, Brinkmann...

 • Ndarës vaj-ujë i serisë së re OW

  Ndarës vaj-ujë i serisë së re OW

  Përshkrimi Si të hiqet përzierja e llumit të trashë dhe viskoze, e cila është e mbuluar në lëngun prerës, është një problem i vështirë në industri.Kur heqësi tradicional i vajit është i pafuqishëm, pse sistemi i patentuar i ndarjes së vajit të papastërtive OW i Shanghai 4New funksionon vazhdimisht?● Gjatë përpunimit të metaleve, veçanërisht përpunimit të gizës dhe aliazhit të aluminit, vaji lubrifikues i veglës së makinës dhe copat e imta të përpunimit të pjesës së punës përzihen me lëngun prerës dhe...

 • 4 Letër mediatike e filtrit të serisë së re FMD

  4 Letër mediatike e filtrit të serisë së re FMD

  Përshkrimi Rezistenca në tërheqje e lagësht e letrës filtri është shumë e rëndësishme.Në gjendje pune, duhet të ketë forcë të mjaftueshme për të tërhequr peshën e vet, peshën e tortës së filtrit që mbulon sipërfaqen e saj dhe forcën e fërkimit me zinxhirin.Gjatë zgjedhjes së letrës filtri, duhet të merren parasysh saktësia e kërkuar e filtrimit, lloji specifik i pajisjes së filtrimit, temperatura e ftohësit, pH, etj.Letra filtruese duhet të jetë e vazhdueshme në drejtimin e gjatësisë deri në fund pa ndërfaqe, përndryshe është e lehtë të ...

 • 4 Paneli i ri i serisë FMO dhe filtrat e ajrit me plisa

  4 Paneli i ri i serisë FMO dhe filtrat e ajrit me plisa

  Avantazhi Rezistencë e ulët.Rrjedhje e madhe.Jetë e gjatë.Struktura e produktit 1. Korniza: kornizë alumini, kornizë e galvanizuar, kornizë çelik inox, trashësi e përshtatur sipas kërkesave të klientit.2. Materiali i filtrit: fibër xhami ultra të imët ose letër filtri me fibra sintetike.Madhësia e pamjes: Paneli dhe filtrat e ajrit të palosur mund të personalizohen sipas kërkesave të klientit.Parametrat e performancës 1. Efikasiteti: Mund të personalizohet 2. Temperatura maksimale e funksionimit:<800 ℃ 3. Presioni përfundimtar i rekomanduar ...

 • Çanta me filtra të lëngshëm të serisë së re FMB

  Çanta me filtra të lëngshëm të serisë së re FMB

  Përshkrimi Qesja e filtrit të lëngut për heqjen e pluhurit të mbuluar me membranë është e përbërë nga membranë mikroporoze politetrafluoroetilen dhe materiale të ndryshme bazë (PPS, fibër qelqi, P84, aramid) me teknologji të veçantë kompozite.Qëllimi i tij është të formojë filtrim sipërfaqësor, në mënyrë që vetëm gazi të kalojë përmes materialit të filtrit, duke lënë pluhurin që gjendet në gaz në sipërfaqen e materialit të filtrit.Hulumtimi tregon se për shkak se filmi dhe pluhuri në sipërfaqen e materialit të filtrit depozitohen në...

 • 4 Tuba metalikë porozë të sinterizuar me filtër parashtrese të reja

  4 Tuba metalikë porozë të sinterizuar me filtër parashtrese të reja

  Avantazhet e produktit • Hendeku i tubit të ekranit është në formë V, i cili mund të kapë në mënyrë efektive papastërtitë.Ka strukturë solide, forcë të lartë dhe nuk është e lehtë për t'u bllokuar dhe pastruar.• Modeli i shërbimeve ka avantazhet e shkallës së lartë të hapjes, zonës së madhe të filtrimit dhe shpejtësisë së shpejtë të filtrimit, kostos së ulët gjithëpërfshirëse.• Rezistencë ndaj presionit të lartë, rezistencë ndaj temperaturës së lartë, kosto të ulët dhe jetë të gjatë shërbimi.• Diametri i vogël i jashtëm i tubave metalikë porozë të sinterizuar me filtër parashtrese mund të arrijë 19 mm, dhe diametri i madh...

 • Filtri i rripit vakum për eksportin e linjës së prodhimit të motorit të automobilave në Uzbekistan
 • Sistemi qendror i filtrimit të paravendosjes së vajit të bluarjes së ingranazheve të eksportuar në Kore
 • Sistem i centralizuar i filtrimit të paravendosjes ultra esencial të vajit për fabrikën e kushinetave të eksportuara në Indi

Shërbimi

 • Shërbimi
 • Shërbimi
 • Shërbimi 1
 • Shërbimi 2
 • Shërbimi 3

Çfarë shërbimesh ofron 4New?

● Përputhja e saktë + zvogëloni konsumin.
● Filtrim preciz + kontroll i temperaturës.
● Trajtim i centralizuar i ftohësit dhe skorjes + transport efikas.
● Kontroll plotësisht automatik + funksionim dhe mirëmbajtje në distancë.
● Planifikimi i ri i personalizuar + rinovim i vjetër.
● Briket skorje + rikuperim vaji.
● Pastrimi dhe rigjenerimi i emulsionit.
● Mbledhja e pluhurit të mjegullës së vajit.
● Shkarkimi i demulsifikimit të lëngjeve të mbeturinave.

LAJME

Shërbimi së pari

 • Filt centrifugal i serisë 4 të re LE

  Aplikimi i filtrave centrifugale të qelqit industrial në industrinë e prodhimit të qelqit

  Sektori industrial shpesh kërkon sisteme të avancuara filtrimi për të siguruar efikasitetin dhe cilësinë e proceseve të prodhimit.Një nga komponentët kryesorë është filtri centrifugal i qelqit me forcë centrifugale automatike industriale.Kjo teknologji inovative luan një v...

 • 4 Filtri i ri i rripit të gravitetit të serisë LG

  Çfarë është filtri i rripit të gravitetit?

  Një filtër i rripit të gravitetit është një lloj sistemi filtrimi industrial që përdoret për ndarjen e lëndëve të ngurta nga lëngjet.Kur lëngu rrjedh nëpër mjedisin e filtrimit, lënda e ngurtë hiqet dhe më pas shkarkohet në një enë të jashtme në kushte relativisht të thata.Një bashkëpunim rrethor...